Gevelbelettering

Waarom raamdecoratie?
Raamdecoratie geeft uw bedrijf een mooie look en bied u ook vele voordelen.
Raamdecoratie zorgt er onder andere voor om warmte en zonlicht buiten te houden. Hiernaast zorgt raamdecoratie ervoor dat een persoon die buiten het pand staat moeilijker naar binnen kan kijken, terwijl de personen binnen wél naar buiten kunnen kijken. Dit is ook mogelijk bij bussen met een enkele of dubbele cabine. Deze toevoeging aan uw voertuig zorgt ervoor dat diefstal van bijvoorbeeld gereedschap voorkomen kan worden. 

Mogelijkheden
Er bestaat dus raamdecoratie in de vorm van reclame en in de vorm van afzondering naar de buitenwereld toe. De afzonderende raamdecoratie bestaat uit folie die beschikbaar is in verschillende tinten. Deze raamdecoratie is te gebruiken voor diverse toepassingen en glas soorten, en geeft een fraai aanzicht van het pand. 
XT Reclame heeft diverse materialen met eigen toepassingen, zoals verschillende kwaliteiten en tinten. De verschillende tinten zorgen ervoor dat inkijk van buitenaf moeilijker of zelfs niet meer mogelijk is. Een extra toevoeging aan de raamdecoratie is UV block folie. Dit zorgt voor vermindering van verkleuring van materialen en is dus ideaal voor winkelramen.

Contactgegevens

XT Reclame
Pastoor van Weerdtstraat 3
5395 TG Teeffelen
Tel: 0412 482 873
Mob: 06-51298231
Email: Info@xtreclame.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 22:00
Dinsdag t/m donderdag: 18:00 – 22:00

Afwijkende openingstijden mogelijk op afspraak